Bröstförstoring med bröstimplantat – det mest populära inreppet

En bröstförstoring går ut på att forma och förstora brösten. Detta gör man genom att fylla ut bröstet med ett bröstimplantat eller fettceller som man tar från ett annat ställe på kroppen.

Den vanligaste och mest effektiva metoden för bröstförstoring är att använda bröstimplantat av silikon. Denna sidan handlar helt och hållet om detta ingrepp.

Vad du bör veta om bröstförstoring

Alternativ till bröstförstoring med implantat

Vid 95% av alla bröstförstoringar som utförs i Sverige används silikonimplantat. Anledningen är att de ger de säkraste och bästa resultaten samtidigt som valfriheten är stor.

Bröstförstoring med eget fett

Det enda alternativet till bröstförstoring med silikonimplantat är att ta fett från andra ställen på kroppen och flytta till brösten. Fördelen med denna teknik är att förstoringen blir den är så naturlig som överhuvud taget är möjligt.

Nackdelarna med bröstförstoring med eget fett är att volymen samt möjligheten att forma blir begränsad och att kroppen många gånger bryter ned det flyttade fettet så att resultatet förvinner.

Bröstförstoring utan kirurgi

Drömmen om att med piller, krämer, övningar etc. kunna förstora brösten förblir en dröm. Hittills finns igen vetenskapligt bevisad metod att kunna förstora brösten utan att genom kirurgi eller injektioner fylla på brösten med material utifrån.

Copyright © 2014 | Sitemap